Nagenieten van een schitterende boekvoorstelling.

Gisterenavond, vrijdag 31 mei 2013, was het eindelijk zover:”De Madonna’s van Scherpenheuvel” werd aan het publiek voorgesteld. En tot ons grote vreugde was het publiek ruimschoots aanwezig. De veranda stond vol tot aan de deur en ook het aangrenzend terras werd volledig ingenomen.

Het werd een mooie avond die gedragen werd door de vele helpende handen.
Na een welkomstwoordje door mezelf kon het publiek genieten van enkele fragmenten uit het boek, gebracht door Marleen Thuys (als Clara), An Mertens (als Isabelle van Spanje in de periode dat ze non was) en Emma Wyndaele (als Lowiske). Gust Deflem en Jef Beutels zorgden voor een vrolijk muzikaal intermezzo.

Schrijfster Clara Mertens en pastoor Luc Van Hilst mochten de voorstelling afsluiten.

Na afloop van de voorstelling volgde uiteraard de signeersessie en ontving elke gast een kaars  van onze echte Keerskatten (Greta Wittevrouw en Julia Jacobs).

Graag bedank ik hierbij De Vlaspit/De Heerlyckheid voor het ter beschikking stellen van hun mooie locatie; erfgoed Scherpenheuvel voor het mee tot stand brengen van deze mooie avond, de Festivalshop (zij zorgden ervoor dat de actrices, de zangers en de Keerskatten goed gekleed waren), uiteraard Clara want zonder haar manuscript stonden we nergens, onze sponsors en de acteurs en zangers die zich die avond helemaal gegeven hebben.
Het geeft me een warm en dankbaar gevoel als ik zie hoe we omringd werden door zoveel mensen en verenigingen uit Scherpenheuvel waardoor dit een hartverwarmende avond kon worden.

Zo’n mooie avond is absoluut voor herhaling vatbaar!

Klik hier voor een verslag dat uitgezonden werd op StoriesTV (kanaal 40 van Telenet) op 14 juni.

BoekvoorstellingMadonnas01BoekvoorstellingMadonnas13BoekvoorstellingMadonnas14

BoekvoorstellingMadonnas03BoekvoorstellingMadonnas04BoekvoorstellingMadonnas02BoekvoorstellingMadonnas08BoekvoorstellingMadonnas09BoekvoorstellingMadonnas07BoekvoorstellingMadonnas05BoekvoorstellingMadonnas10969585_620219014673218_797963345_nBoekvoorstellingMadonnas06

Reacties zijn gesloten.