Welke schouders staan onder wave?

mededeling elke pagina 3Wave start als een onderdeel van mijn eigen eenmanszaak. Dat zou willen zeggen dat ik dit alles alleen doe.
Gelukkig is dat niet helemaal waar!
Ik mag samenwerken met vele enthousiastelingen. Zonder hen had ik wave nooit kunnen opstarten:
– mijn vader Jos verzorgt de vormgeving van de boeken, begeleidt het hele drukproces en heeft het logo van wave ontworpen.
– mijn bezielende en verstillende coach Diet van Borselen helpt me om de weg niet te verliezen en op tijd bij mezelf te komen in de heerlijke drukte van zo’n groot project.
– uiteraard de auteurs en illustratoren die mee aan de basis liggen van elk nieuw project.
– drukkerij: op dit moment ben ik nog bezig met het verkennen van verschillende drukkerijen. Gelukkig zijn er steeds meer drukkerijen die werken met 100% gerecycleerd papier, vegetale inkten, biologische lijm,… en die mee zoeken naar creatieve oplossingen om de boeken zo duurzaam mogelijk en tegelijk mooi en degelijk uit te geven.
– voor de afwerking van de teksten kan ik rekenen op een hele schare professionele en bevlogen freelance redacteurs
– voor de organisatie van evenementen (boekvoorstelling, voorleesmomenten,…) mag ik steunen op de immens creatieve en enthousiaste Eveline Persoons (Sprankeline)
– en laten we vooral niet vergeten: de vele warme mensen rondom mij die me aanmoedigen, opvangen, inspireren, bejubelen, terugfluiten,…
– tot slot wil ik nog dank zeggen aan al degenen die hun expertise en ervaring zomaar met mij wilden delen in een boeiend gesprek dat mij weer verder op weg zette (drukkers, consultants, marketeers, IT-ers, schrijvers, adviseurs, bankiers, ondernemers, creatievelingen,…).

Hierbij een hartelijke dank aan iedereen die mee de schouders onder wave zet. Ik doe dan misschien wel bijna alles zelf, maar alleen had ik het nooit gekund! Het voelt een heel pak veiliger als je weet dat je deel uitmaakt van zo’n dragend geheel…