Update…

Hieronder kan je in de vorm van een soort tijdlijn volgen welke activiteiten uitgeverij wave in het verleden ondernam.
In de periode van december 2012 tot april 2014 heb ik via uitgeverij wave 4 titels uitgegeven:
– De schat in de stilte. Van mezelf en Tinneke Ann.
– Straal Stella, straal! Van mezelf en Willy Leung.
– De Madonna’s van Scherpenheuvel. Van Clara Mertens.
– Jij en ik. Van Martine Kindermans.

In het begin van 2014 werd me duidelijk dat het werk in de uitgeverij teveel werd voor mij alleen. In CVBA Casa Littera vond ik een enthousiaste groep die samen werk wilde maken van een duurzame uitgeverij. Daar sloot ik me graag bij aan. Sinds die tijd werden de vier bovenstaande titels verdeeld via Casa Littera.

In januari 2015 heb ik owv onverzoenbare meningsverschillen inzake beleidsvoering besloten om mijn ontslag te geven als vennoot uit Casa Littera. Als gevolg daarvan ben ik met Casa Littera overeengekomen dat ik de twee titels van mijn hand (“De schat in de stilte” en “Straal Stella, straal”) terug in eigen beheer neem. Deze 2 titels zijn opnieuw enkel verkrijgbaar via uitgeverij wave en via deze website.

“De Madonna’s van Scherpenheuvel” en “Jij en ik” worden nog steeds verdeeld door Casa Littera en zijn verkrijgbaar in de betere boekhandels en via de website van Casa Littera: www.casalittera.be

Het is voorlopig niet de bedoeling om manuscripten van andere auteurs uit te geven. Op dit moment worden de activiteiten van uitgeverij wave beperkt tot het verdelen van de beide boekjes van mijn hand.

Reacties zijn gesloten.